De beste boorhamer die ik ken

In mijn werk als bouwvakker krijg ik regelmatig te maken met nieuwe apparatuur. Vaak zit er niet zo heel veel verschil tussen het oude en nieuwe model boorhamer, maar dat was dit keer wel anders. Ik werk nu namelijk met een Philips Professional die een ingebouwde stofafzuiging heeft. Dat werkt niet alleen voor mij heel prettig, maar ook voor degene bij wie ik thuis ben is het fijn. Zo hoeft niemand achteraf meer veel schoon te maken en krijg ik geen last van mijn ogen.

Waar moet je op letten?

Bij de aankoop van een boorhamer voor eigen gebruik moet je op verschillende dingen letten. Natuurlijk is het vermogen erg belangrijk, dus daar moet je altijd naar kijken. Daarnaast is het slim om het apparaat gewoon eens vast te pakken, zodat je goed kunt voelen hoe hij in de hand ligt. Sommige boorhamers zijn namelijk een stuk zwaarder dan anderen en daar moet jij wel goed mee om kunnen gaan. Zelf vind ik het een stuk fijner als hij niet zo zwaar is, want anders kun je ook vrij snel spierpijn krijgen. Daarnaast moet je altijd kijken naar welke accessoires je erbij krijgt. Vaak zitten deze al bij de prijs inbegrepen, maar dan is het wel fijn als jij deze dingen ook daadwerkelijk gaat gebruiken. Is dat niet het geval dan kun je beter voor een iets simpeler model gaan en deze accessoires er zelf bij kopen. Mocht je echt voor het beste van het beste willen gaan, dan raad ik je aan om ook een Philips Professional te kopen!