Licht-koepels.be online bestellen

Piramide-koepel

Op zoek naar een oplossing voor een donkere ruimte, neem dan een kijkje op deze website: Licht-koepels.be. De eerste keer toen ik deze webshop bezocht heb ik mijn ogen uitgekeken. Nooit gedacht dat er zoveel te bestellen was. Vooral de ramen waar wij al een tijd naar op zoek waren, zijn hier meer dan genoeg te vinden. Zelf een mooie piramide model kan je hier bestellen. je hebt dit model in verschillende uitvoeringen en materiaalsoorten te bestellen. Deze kunnen bestaan uit acrylaat of polycarbonaat in heldere of opale uitvoering. Tevens kan er ook een keuze gemaakt worden uit de wanddiktes, maar dit kan je allemaal op hun website lezen.

Voor iedere ruimte is er wel een koepel te vinden

Licht-Koepels.be is een webshop waar je veel verschillende bouwmaterialen kan vinden. Tevens is dit een onderdeel van Bouw-Handel. Niet alleen in Nederland kan je hier makkelijk bestelen, maar ook in België. Tegen zeer aantrekkelijke verzendtarieven worden ook hier de producten geleverd.

Nadat wij hadden besloten om voor het piramide model te gaan, hebben wij de bestelling compleet gemaakt. Nog even alle gegevens checken en op enter drukken. Zeer snel kregen wij deze koepel geleverd en konden wij hiermee aan de slag gaan. Dit model wordt ook wel het pantser model genoemd en is daarom ook zeer geschikt voor ruimtes waar inbraak en vandalisme een verhoogd risico hebben.