Hoe een poloshirt essentieel kan zijn voor verschillende soorten uitjes

Woolrich

Je kent het wel, je hebt een leuk etentje met werk, je kijkt in de kast en weet niet zo goed wat je aan moet trekken. Het is natuurlijk niet zomaar een etentje met vrienden, dus een korte broek met t-shirt is natuurlijk niet netjes genoeg, zeker niet als de baas er ook is. Hoewel een pak natuurlijk erg veel klasse uitstraalt, is dit voor de meeste etentjes net iets te formeel, je wil er natuurlijk niet overdressed bijlopen. Een mooie Ralph lauren polo heren past precies tussen deze 2 uiterste.  het combineert namelijk de klasse en zakelijkheid die een pak bied, maar verwerkt het in een meer casual uitziende t-shirt vorm. Ideaal voor als de keuze tussen casual en zakelijk niet goed te maken is.

Knoopjes open of dicht op een polo shirt

Een polo, bijvoorbeeld een Ralph lauren polo heren komt vaak met 2 knoopjes aan de hals. Nu is de vraag natuurlijk of je deze knoopjes open of dicht moet houden. dit hangt volledig af van de gelegenheid waar de polo gedragen wordt, en natuurlijk heeft de rest van de outfit ook impact op hoe de polo gedragen moet worden. Zo kun je bij de wat nettere gelegenheden ervoor kiezen beide knoopjes dicht te hebben. Dit is netter. Als de gelegenheid wat meer casual is, kun je ervoor kiezen om het bovenste knoopje los te laten, dit geeft een meer casual look, als je dit combineert met een pantalon waar je de polo in stopt geeft dit een hele leuke mix van zowel een casual als zakelijke stijl.

Polo in of uit de broek

Of je de polo in of uit de broek moet houden hangt af van het postuur, bij de een staan een wat losser hangende polo een stuk beter dan de ander. Dit moet je zelf beslissen in de spiegel. Wel is het zo dat in de broek vaak een nettere manier is om te kleden dan wanneer de polo loshangt