Handig werken met CRM systeem

Gegevens van klanten wil je niet zomaar kwijtraken. Een CRM systeem kan je daarbij helpen. Yoursminc biedt elke ondernemer de kans om gemakkelijk een CRM systeem gekoppeld aan een factuurprogramma en boekhoudprogramma aan te schaffen voor een voordelige prijs. Zo wordt het bij houden van administratie appeltje eitje voor elke ondernemer. Ongeacht de economische kennis die hij of zij bezit. Ben jij eigen ondernemer? Dan is Yoursminc dus een ontzettend handige tool voor jouw administratie.

Klantenadministratie

De klant is koning en dus dien je alle gegevens goed op orde te houden. Wie deed welke bestellingen? Hoeveel uren heb je in dat specifieke project gestoken? Wie heeft er wel betaald en wie niet? Dat zijn allemaal vragen die je altijd dient te kunnen beantwoorden. Hoe groter je bedrijf, hoe lastiger dit gaat. Een CRM systeem is dus vrijwel altijd noodzakelijk. Maar wat dien je precies bij te houden en hoe? Yoursminc biedt het ultieme CRM systeem om ervoor te zorgen dat je altijd je zaakjes op orde hebt. Zo kan je met alle gemak correcte facturen uitschrijven en weet je zeker dat je geen zaken over het hoofd ziet. Bovendien maakt het programma je btw aangifte een stuk makkelijker, doordat de betalingen onmiddellijk worden overgezet naar een btw overzicht.

Goedkoop een CRM systeem

Gezien een eigen bedrijf opstarten al lastig genoeg is, wil je niet de hoofdprijs hoeven betalen voor een goed geordende administratie. Hierdoor doen veel mensen dit liever zelf. Echter is het doen van de boekhouding en het bijhouden van alle gegevens nog niet altijd even makkelijk. Vooral als je er geen ervaring mee hebt. Yoursminc biedt daarom de mogelijkheid hun administratieve programma’s en hun CRM systeem eerst drie maanden gratis uit te proberen. Zo heb je in je startersperiode geen hele hoge kosten en zit je bovendien niet meteen aan iets vast waarvan je nog niet honderd procent zeker weet of je het echt prettig vindt werken. Daarnaast bieden ze verschillende pakketten. Niet iedereen heeft alle functies die het online boekhoudprogramma biedt nodig. Zo kost het small pakket maar €9,95 per maand, maar kan iemand die meer functies nodig heeft ook kiezen voor een large pakket van €19,95 per maand. Ook is er nog een medium pakket voor de mensen die net iets meer nodig hebben dan het small pakket. Al met al is Yoursminc dus ontzettend handig voor ieder type eigen onderneming.